Onze Missie - Visie


In een tijd met veel hectiek en uitdagingen zijn Mindfulness Based Programs – en interventies die gebaseerd zijn op de waarden en principes van deze programma’s- een waardevolle respons.
Mindfulness Based Programs vinden hun basis in een samenkomen van contemplatieve tradities met wetenschappelijk inzichten op het gebied van onder andere psychologie, neurowetenschap, geneeskunde en onderwijs. Deze programma’s nodigen deelnemers uit tot het aangaan van een gezonde relatie met ervaringen van het leven door aandacht en presentie in het nu, door zich minder te identificeren met opkomende lichamelijke gewaarwordingen, emoties en gedachten én zich (intern) te wenden tot ervaringen.
Het adequaat kunnen begeleiden van Mindfulness Based Programs is een vak. Een vak dat van de trainer vraagt om -naast de intentie tot mindful leven- zich constant te blijven verdiepen en ontwikkelen in zijn vak: in de breedte, in de diepte en in al zijn diversiteit. De trainers op dit platform hebben allen een gedegen meditatieve training en een passende beroepsopleiding. Zij kiezen voor continue bijscholing en intervisie om een kwalitatieve aanpak te waarborgen.
Onze trainingen worden aangeboden in de provincie Limburg.


Als trainer aansluiten?


Be-mindful is een platform voor professionals die Mindfulness trainingen aanbieden in Limburg.

De website is een informatie platform en de trainingen die worden aangeboden hebben een kwaliteitswaarborg.

Heeft u belangstelling voor vermelding van uw training op deze site, laat ons dat weten via het contactformulier. U wordt dan uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek